Nu bestellen en tot 30% besparen – verlengd t/m 05.02.2023!

Betaling

Welke betaalmogelijkheden biedt FATMOOSE aan?

Om uw bestelling eenvoudig te betalen, bieden wij u een selectie van de meest gangbare betaalmogelijkheden in onze shop aan:

  • iDeal
  • Vooruitbetaling
  • Creditcard
  • PayPal
  • Klarna - Betaal later
  • ApplePay

Meer informatie over onze betaalmogelijkheden kunt u hier vinden: Betaalmethodes

Wanneer wordt mijn creditcard belast?

Je creditcard wordt belast zodra je de bestelling hebt geplaatst. Houd altijd rekening met het type facturering dat op je creditcard van toepassing is.

Kan de betaalmethode op korte termijn worden gewijzigd?

Zorg ervoor dat je de door jou gewenste betaalmethode correct uitkiest voordat je de bestelling plaatst. Een wijziging op korte termijn is helaas niet mogelijk.

Wat zijn de bankgegevens van FATMOOSE?

Onze bankgegevens zijn als volgt:

Wickey GmbH & Co. KG
IBAN: NL40 ABNA 0243 2581 86
BIC/SWIFT: ABNANL2A

Vergeet niet om als betalingskenmerk je bestelnummer te vermelden bij je betaling. Zo kunnen we de betaling beter aan jouw bestelling koppelen. Zodra we jouw betaling ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een e-mail met een betaalbevestiging.

Zijn mijn gegevens veilig gedurende het betaalproces?

Safety first is ons motto! De veiligheid van jouw gegevens staat bij ons en bij onze betaalpartners dan ook voorop. Om een snelle en veilige verwerking van betalingen te garanderen, werken we uitsluitend met erkende betalingsexperts samen die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen en gebruik maken van geavanceerde fraudepreventiesystemen.

Hoe werkt het bestel- en betalingsproces met de betaalmethode "Klarna - Betaal later"?

Selecteer in de eerste stap in de checkout "Klarna - Betaal later" en bevestig de aankoop door op de koopknop te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar Klarna, waar je je bestelling kunt afronden.

Bij de betaalmethode "Klarna - Betaal later", betaalt Klarna vooraf voor jou en maakt je volledige factuurbedrag naar ons over, zodat niets de verzending van je bestelling in de weg staat. Nadat de bestelling is verzonden, stuurt Klarna je een betaalverzoek, dat binnen de door Klarna aangegeven termijn aan Klarna moet worden betaald. We vragen je het rekeningbedrag niet aan Wickey, maar uitsluitend aan Klarna over te maken.

Let op: Houd er rekening mee dat Klarna zich het recht voorbehoudt om je betaling in uitzonderlijke gevallen te weigeren. Kies in dat geval een andere betaalmethode.

Naar wie maak ik het openstaande factuurbedrag over?

We vragen je dringend om het factuurbedrag rechtstreeks naar Klarna over te maken, aangezien Klarna vooraf voor je betaalt. Dit geldt voor de betaalmethode "Klarna - Betaal later".

Hoe en wanneer krijg ik mijn rekening?

Je ontvangt de rekening van je bestelling per E-mail, zodra wij de betaling ontvangen hebben.

Kan ik ook een rekening op naam van mijn bedrijf krijgen?

Je kunt de rekening natuurlijk ook op naam van je bedrijf krijgen. Hiervoor hoef je tijdens het bestelproces alleen de velden "bedrijf" en "btw-nummer" in te vullen.

Wordt de btw afzonderlijk op de rekening vermeld?

De btw wordt niet afzonderlijk vermeld. Op de rekening zie je wel hoe het totaalbedrag inclusief btw is samengesteld.

Verkoopt FATMOOSE ook tegoedbonnen?

FATMOOSE verkoopt op dit moment nog geen tegoedbonnen. Maar wie weet.. misschien verandert dit in de toekomst nog!

Heeft FATMOOSE bepaalde kortingen of kortingscodes?

Bij FATMOOSE loont het zich om regelmatig onze website te bezoeken en in het oog te houden: wij hebben namelijk regelmatig leuke kortingsacties waarmee wij jullie telkens weer verrassen.

Ik ben blogger. Krijg ik korting?

Wij ontvangen graag je verzoek tot samenwerking. Stuur hiervoor een e-mail met alle details naar [email protected]. Wij zullen ons zo spoedig mogelijk bij jou melden!