Geïnspireerd
door de natuur

Met een fatmoose huisje op palen je kinderen blij maken

Als je kinderen graag in de tuin spelen of je wilt ze aanmoedigen om meer tijd in de frisse lucht door te brengen, dan maak je met een fatmoose huisje op palen voor kinderen de juiste keuze. Met ons assortiment voorzien wij in de meest uiteenlopende wensen van je kinderen - of het nu een sportief huisje op palen met schommel en glijbaan is, of een gezellig huisje op palen met zandbak. Net zoals je kinderen zich blijven ontwikkelen, groeien ook hun individuele wensen. Daarom kun je je huisje op palen in de tuin heel makkelijk met speeltoestellen uit ons verdere assortiment uitbreiden. Zandbak, schommel of speeltoestel; breid het speelplezier in je tuin uit.

Als je het speelhuis op palen nog persoonlijker wilt maken is dit zeker een prachtig project voor jou en je kinderen. Met een beetje verf, lichtsnoeren of zitkussens creëer je een compleet unieke plek. Zo wordt het huisje op palen in de tuin misschien wel een spannend onderzoeksstation of een jungleparadijs. Dankzij goede verwerking is ons hout al tegen weer en wind beschermd en draagt zo bij aan een duurzaam product. En zolang onze huisjes op palen kinderen laten stralen, hebben wij onze missie voltooid!

Motorische vaardigheden ontwikkelen met een huisje op palen met glijbaan en schommel

Een huisje op palen met glijbaan en schommel is de ideale plek voor kinderen om hun grenzen en vaardigheden te testen. In de veilige omgeving van hun eigen tuin kunnen de kinderen de verschillende speelelementen gebruiken die kunnen bijdragen aan hun cognitieve en motorische ontwikkeling. Begeleid je kinderen terwijl ze op een huisje op palen met een klimwand naar het platform omhoog gaan. Of laat ze in het huisje met palen met zandbak geheel vrij naar verborgen schatten graven of zandkastelen bouwen. Bij fatmoose is er een grote keuze aan huisjes op palen voor kinderen - net zo veelzijdig als je kids. Maak je keuze voor een geschikt model afhankelijk van leeftijd en de afmetingen van je tuin. In een huisje op palen met een platformhoogte van 150 cm kunnen kinderen jarenlang spelen. Het perfecte totaalpakket is een huisje op palen met schommel en glijbaan, want ook vriendjes en broertjes en zusjes hebben hier plek om te spelen. Als je de ondergrond van de speelplek nog veiliger wilt maken, vind je in de fatmoose shop rubberen tegels die onder het speelhuisje op palen kunnen worden gelegd. Wil je een huisje op palen kopen? Dan ben je bij ons goed!

Huisje op palen zelf bouwen

Met onze gedetailleerde montagehandleiding word je bij het project “Huisje op palen zelf bouwen” aan de hand genomen - extra helpende handen zijn echter altijd handig. Zodra het benodigde gereedschap klaar ligt kunnen we beginnen. Want dankzij het verwerkte hout van ons huisje op palen is er geen extra verflaag nodig: het kan direct worden gebruikt. Voor het bouwen is het wel raadzaam om zorgvuldig te plannen waar jouw model in de tuin komt te staan. Hiermee kunnen potentiële obstakels (zoals boomwortels) die de bouw van het huisje op palen met glijbaan en zandbak kunnen vertragen worden vermeden.

Onze tip: Als je voor je kinderen een huisje op palen zelf wilt bouwen heeft hun veiligheid uiteraard de hoogste prioriteit. In de fatmoose onlineshop vind je alles wat je nodig hebt om het huisje op palen met glijbaan en zandbak veilig en stabiel op te bouwen, inclusief de benodigde grondankers en het anti-worteldoek om ongedierte op afstand te houden.

Accessoires voor een kinderhuisje op palen met een persoonlijke touch

Als je een kinderhuisje op palen wilt kopen kun je er bij de planning rekening mee houden dat je het met geschikte accessoires heel eenvoudig eigen kunt maken. Afhankelijk van de wensen en voorkeuren van je kinderen kun je de juiste uitbreidingen voor je huisje op palen in de tuin kiezen. Ruil bijvoorbeeld een schommelzitje voor een babyschommel of breid je huisje op palen uit met klimwand en extra klimstenen. Om ervoor te zorgen dat je huisje op palen met een platformhoogte van 150 cm altijd een veilige landing biedt hebben wij in onze shop rubberen tegels. Kijk gerust eens rond!

#fatmoosemoment

Deze tuin-highlights van onze tevreden klanten uit heel Europa mag je niet missen! Heb jij ook zo’n coole eyecatcher in de tuin? Deel die dan met iedereen met de hashtag #fatmoosemoment of via de upload-knop hier onder