SpeeltoestellenPerfect fit for your garden

Kinderspeeltoestellen van hout

Wij hechten belang aan een natuurlijke en duurzame kweek van hout. Daarnaast heeft hout veel liefde nodig, zodat het beschermd is tegen schimmel, rotting en weersinvloeden. FATMOOSE veredelt het hout daarom met een hoogwaardige waterafstotende impregnering, die ook bij openbare speeltoestellen (kleuterscholen, scholen) wordt toegepast. Dit verhoogt op natuurlijke wijze de levensduur en veiligheid van het speeltoestel.

Speeltoestellen

Pagina
Pagina

FATMOOSE speeltoestel - Geschikt voor iedere tuin

Je wilt voor je kinderen een omgeving scheppen waarin ze volledig onbeteugeld met vrienden kunnen spelen, actief zijn in de frisse lucht en gewoon plezier hebben? Dan is een FATMOOSE speeltoestel in de tuin echt wat voor jou en je gezin. Of het nu gaat om een klassiek speeltoestel met schommel of een gezellig speeltoestel met een huisje. Onze speeltoestellen combineren sportieve uitdagingen met een onderscheidend uniek design, zodat een FATMOOSE speeltoestel van hout de perfecte uitbreiding is, die echt in elke tuin past.

Maak je kinderen blij en kies uit verschillende modellen uit ons assortiment speeltoestellen: vanuit het speeltoestel met boomhut kunnen de kleine ontdekkingsreizigers hun hele speelparadijs in de tuin in de gaten houden en hun geheimen met elkaar delen in hun eigen toevluchtsoord. Doordat ze hun creativiteit de vrije loop laten, kan het nieuwe buitenspeelgoed zomaar veranderen in een speeltoestel kasteel. Wat dacht je van een speeltoestel met glijbaan, schommel en zandbak? Op dit totaalpakket kunnen de kids met hun vrienden echt ravotten en vinden ze vele manieren om de verschillende features in hun spel te integreren. In onze webshop is er voor elk formaat tuin wel iets passends te vinden! Als je een speeltoestel wilt kopen, vind je bij FATMOOSE zeker het ideale model - net zo uniek als jij, je gezin en je lifestyle.

Met een speeltoestel je kinderen laten glunderen

Met een FATMOOSE kinderspeeltoestel van hout is niet alleen de hoogste kwaliteit gegarandeerd, maar ook een natuurlijk en hoogwaardig design dat zeker in elke tuin past. Omdat we onze speeltoestellen vanaf het eerste idee tot het laatste schroefje zelf ontwikkelen en produceren, kunnen we dit proces professioneel begeleiden. Voor de verzending van je speeltoestel voor in de tuin, vindt er een zorgvuldige kwaliteitscontrole plaats. FATMOOSE gebruikt alleen natuurlijk hout voor speeltoestellen en kwalitatief hoogwaardige accessoires. Alle ingekochte artikelen controleren we zorgvuldig, om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de FATMOOSE-eisen. Niet alleen alle stappen van ontwikkeling tot verzending worden door ons persoonlijk uitgevoerd, gecontroleerd en gekeurd. We volgen ook de huidige Europese normen op de voet, om ons en jou het hoogste niveau van veiligheid, stabiliteit en duurzaamheid te garanderen. Zo houdt jouw speeltoestel voor kinderen ook stand bij een wat wildere schommel- of glijpartij.

Naast veiligheid staat voor ons natuurlijk ook een onderscheidend en uniek design centraal - net zo uniek en divers als de voorkeuren van je kinderen. Daarom creëren en ontwikkelen we continu nieuwe ideeën, die perfect zijn afgestemd op de behoeften van je gezin. Zo zorgt FATMOOSE ervoor dat jij en je kinderen zowel veilig als met veel plezier kunnen spelen. We hebben voor ieder wat wils! Zo wordt zelfs een klein speeltoestel of speeltoestel met zandbak het lievelingsitem in je tuin.

Speeltoestel voor kinderen - Eenvoudig zelf bouwen

Bij FATMOOSE vind je speeltoestellen voor kleine tuinen, maar ook grotere modellen zoals speeltoestellen met een platformhoogte van 150 cm. Zodra het juiste klimtoestel is uitgezocht, kan het bouwen beginnen. Bedenk allereerst hoe je het speeltoestel op een gunstige manier in de tuin gaat plaatsen, zodat je kinderen zich optimaal kunnen vermaken. Met de eenvoudige montagehandleiding van het speeltoestel en een of twee daadkrachtige assistenten is het speeltoestel met zandbak snel gemonteerd en biedt het een robuuste omgeving voor heel veel speelplezier. Voor de hoogste graad van veiligheid voor je kinderen, wordt het speeltoestel van hout stevig met beton in de bodem verankerd. Nu kunnen de kids zich storten op het bouwen van zandkastelen en het aangaan van nieuwe sportieve uitdagingen bij het klimmen, glijden en turnen. Zo heb je de perfecte uitbreiding van je tuin en actieve, blije kinderen!

Onze tip: Ben je op zoek naar een koopje? Kijk dan ook eens op onze Sale-pagina. Daar vind je enkele goedkope speeltoestellen in onze speeltoestellen Sale.