ActionArena Air XXL

(1)
Productinformatie
 • Afmeting: L413 x B443 cm
 • Platformhoogte: 120 cm
incl. 21% BTW
check-green Gratis verzending*
| Levertijd: ca. 29/04/24 - 06/05/24
Daarnaast heb je nodig
 • 1 Ankerset à 10 stuks
 • Rubberen tegels 38 stuks

Let op: Wij bieden 10 jaar garantie¹ op alle houten elementen bij het gelijktijdig aanschaffen van onze ankers.

 • SolidRoot Hoekanker 10 per set 621223
  SolidRoot Hoekanker 10 per set
  153,-
 • GlideRoot glijbaananker 640260
  GlideRoot glijbaananker
  46,-
 • SoftSafe L Rubberen tegel 620664_k
  SoftSafe L Rubberen tegel
  As low as 17,-
ActionArena Air XXL

Speeltoestel ActionArena Air XXL met SuperSwing

Ben je sportief, actief en altijd in de weer? Laat zien waartoe je in staat bent op de fatmoose ActionArena Air XXL! Bedwing de klimwand en laat je coolste moves in het klimnet zien. Nog meer actie wacht op je als je het platform met behulp van de touwladder beklimt. Tip voor de professional: Als je boven aangekomen bent, chill je eerst lekker in je meest relaxte houding voordat je met de golvende glijbaan naar beneden gaat. Check daarna het hoogtepunt van dit speeltoestel - de MagicSurf-wiebelplank! Bewaar je evenwicht en je ziet er net zo cool uit als de surfers op Hawaï.

Zijn balsporten toch meer je ding? Breid dan je speeltoestel uit met een FatTarp weerbestendig zeil om je eigen doelwand te maken. Het maakt niet uit van welke sport je hart sneller gaat kloppen - de vele speel-, plezier- en sportmogelijkheden zijn een goede training voor je evenwichtsgevoel en je motoriek.

Het zeildoek wordt in één stuk geleverd, zodat je je speeltoren naar wens kunt aanpassen. Vind je onze foto’s geweldig? Sjablonen voor dit ontwerp vind je in de montage-instructies.

Opmerking
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
Uitsluitend voor thuisgebruik, gebruik uitsluitend onder direct toezicht van een volwassene
De aangegeven afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken

Standaard meegeleverd:

  Productdetails:

   Over onze ActionArena Air XXL

   We hebben onze ActionArena Air XXL ontwikkeld om je kind spelenderwijs te stimuleren. Ontdek meer over de verschillende speelfuncties en hoe ze op een unieke manier bijdragen aan de ontwikkeling van je kind.

   • Stel je voor

    Van stokken zwaarden maken, kastanjes verzamelen als schatten - net zoals kinderen hun spel verrijken met attributen uit de natuur, moedigen onze veelzijdige accessoires creativiteit en verbeelding aan.

   • Klimmen

    Net zo spannend als klimmen op omgevallen boomstammen, rotsen of bomen in de vrije natuur, biedt ons klimtoestel net zulke uitdagende klimelementen. Deze bevorderen spelenderwijs de ontwikkeling van belangrijke motorische vaardigheden, kracht, lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen.

   • Schommelen

    Omdat kinderen van nature uitdagingen zoeken waarbij ze hun behendigheid op de proef kunnen stellen, of ze nu schommelen of aan lage takken hangen, biedt een klimrek met schommel ze een leuke en fysiek aantrekkelijke activiteit die hun coördinatie en evenwichtsgevoel bevordert.

   • Glijden

    Of het nu de sensatie is van het glijden van een modderige helling in een waterdichte broek of de opwinding van het naar beneden komen van het speeltoestel, glijden biedt kinderen een leuke en spannende manier om hun evenwicht te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten.

   • Evenwicht

    Kinderen zoeken instinctief naar manieren om hun evenwicht uit te dagen in de natuur, of het nu op een boomstam of een muurtje is. Onze klimtoestellen bevatten elementen die motorische vaardigheden, lichaamsbewustzijn en concentratie bevorderen.

   Reviews

   Bij fatmoose controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

   • De producten van FATMOOSE zien....
    star star star star star
    echt geweldig uit! Bovendien is het een overzichtelijke website met een ruime keuze aan producten. We hebben uiteindelijk voor de ActionArena Air XXL gekozen en we zijn ontzettend blij met onze keuze. Het toestel was eenvoudig op te bouwen en de kinderen beleven er veel plezier aan!!!
    Timor en Natascha
   Je schrijft een review over: ActionArena Air XXL
   Bij fatmoose controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.
   Bezig met laden...

   check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

   fatmoose's ankers

   Ankernaam SolidRoot SimpleRoot
   Geschikte palen ≤ 9x9 cm ≤ 9x9 cm
   Geschikt voor alle bodemcondities
   check-green
   check-green
   Stabiliteit
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   Montage aan de binnenzijde mogelijk**
   check-green
   check-green
   Eenvoudige en snelle montage
   check-green
   check-green

   We adviseren om al onze ankers in beton te plaatsen

   * Stabiliseert de palen

   ** Anker van buitenkant niet zichtbaar

   Natural
   Resources

   De beste tips voor onze houtproducten

   Hout uit Europa
   Het grootste gedeelte van ons hout komt uit de lokale bossen in het zuidoosten van Duitsland. Voor onze speeltoestellen gebruiken we geïmpregneerd sparren- of dennenhout. Ons hout staat daarmee voor een uitermate lange levensduur bij gebruik buitenshuis.

   Natuurlijke en duurzame kweek
   Wij hechten veel belang aan de kwaliteit en de verantwoordelijke verwerking van ons hout. Ons hout is langzaam gegroeid en daardoor harder en duurzamer. De impregnering geeft het hout een langer levensduur en is biologisch onschadelijk voor mensen, dieren en gewassen.

   Mogelijke uitbreiding

   #fatmoosemoment

   Deze tuin-highlights van onze tevreden klanten uit heel Europa mag je niet missen! Heb jij ook zo’n coole eyecatcher in de tuin? Deel die dan met iedereen met de hashtag #fatmoosemoment of via de upload-knop hier onder