SpeelhuisjesThe perfect hideaway

Houten speelhuisje in de tuin

Een houten speelhuisje in de tuin is het ideale toevluchtsoord voor kinderen. In hun eigen kleine rijk kunnen ze zich verstoppen, spelen en geheimen uitwisselen. Een houten speelhuisje past op natuurlijke wijze in je tuin en is uitermate duurzaam voor de buitenruimte.

Speelhuisjes

FATMOOSE kinderspeelhuisje voor in de tuin

Een speelhuisje in de tuin is het middelpunt voor creatief spelen met vrienden of broers en zussen. Hier kunnen de kleintjes hun eigen geheime toevluchtsoord creëren en in de frisse buitenlucht spelen. Het zelf maken van het speelhuisje in de tuin wordt beslist een leuk gezamenlijk familieproject. In tegenstelling tot een speelhuisje van kunststof is een tuinspeelhuisje van hout aanzienlijk weerbestendiger en past het daarbij ook nog op een natuurlijke wijze in je tuin. Door het hoogwaardige, geïmpregneerde hout van het kinderspeelhuisje is een bijzonder lange levensduur gegarandeerd. Daarmee is een houten speelhuisje de ideale speeloase voor in je tuin. Bij FATMOOSE vind je verschillende modellen die passen bij de wensen van je gezin. Of het nu gaat om een speeltoestel met speelhuisje, een kinderspeelhuisje met glijbaan of een speelhuisje met zandbak - in onze webshop vind je altijd iets naar je gading.

Speelhuisje voor kinderen van hout zelf maken

Het eigen speelhuisje voor kinderen zelf maken is met FATMOOSE een fluitje van een cent. Een gedetailleerde montagehandleiding is bij de levering inbegrepen en dankzij het onder hoge druk geïmpregneerde massieve hout hoeft het speelhuisje in de tuin niet extra geverfd te worden. Bedenk voor het monteren hoe het speelhuisje handig in de tuin kan worden geplaatst, zodat er geen obstakels bij de montage zijn, zoals wortels of oneffenheden.

Om het houten speelhuisje voor in de tuin optimaal op de wensen van je kinderen af te stemmen, vind je in de FATMOOSE webshop ook de juiste accessoires: van veelzijdige schommelzitjes voor je speelhuisje met schommel, krijtborden voor geheime boodschappen, tot sportieve basketbalringen en Co. Maar ook voor de veiligheid van je kinderen wordt gezorgd. Als je bij je speelhuisje met glijbaan en schommel voor een bijzonder zachte landing wilt zorgen, leg je gewoon veiligheidsmatten om het speeltoestel heen. Ter bescherming tegen ongedierte en wortels kun je bij je speelhuisje met zandbakken meteen een anti-worteldoek erbij bestellen.

Een eigen rijk in het speelhuisje met glijbaan en schommel

Of het nu gaat om bouwen met blokken, spelen met vrienden of koken met poppenservies - een kinderspeelhuisje van hout in de tuin is een echt speelparadijs en een oase van rust. Zijn je kinderen sportiever en zijn ze graag actief in de buitenlucht, kies dan voor een kinderspeelhuisje met glijbaan of een speelhuisje met schommel . Hier kunnen de kids met hun broers en zussen of vrienden echt stoom afblazen en vinden ze veel manieren om de verschillende elementen in hun spel te integreren. De meest moedige klauteren zelfs een speelhuisje op palen op en genieten van het uitzicht over de tuin.

Bij FATMOOSE ligt de focus niet alleen op plezier en veiligheid, maar ook op een onderscheidend design - net zo divers en uniek als de interesses van je kinderen. Daarom hebben we het tot onze taak gemaakt om voortdurend nieuwe ideeën te ontwikkelen die perfect zijn afgestemd op de wensen van je gezin. Kijk gewoon eens rond in onze shop en kies het ideale model. Bij FATMOOSE vind je iets passends voor elke tuingrootte - net zo uniek als jij, je gezin en je lifestyle.