FATMOOSE Spring Sale! Fantastische kortingen op alle sale producten

SwingsActive kids are happy kids

Plezier bij het schommelen

Met de FATMOOSE-kinderschommels zit je altijd goed! De vele verschillende speelvariaties, die al bij de basisuitvoeringen inbegrepen zijn, weten te overtuigen. De mogelijkheid om de speeltoestellen uit te breiden is een extra highlight. Kwaliteit en een geraffineerd design maken jouw FATMOOSE-kinderschommel een echte eyecatcher!

Schommels

 1. Waardering:
  90%
  JollyJim Air XXL
  • Afmeting: L240 x B260 cm
  • Dubbele schommel met twee schommelzitjes
  € 219,95 € 169,95
 2. Waardering:
  90%
  JollyJade Wave XXL
  • Afmeting: L313 x B260 cm
  • Houten schommel met klimladder en SurfSwing
  € 369,95 € 289,95
 3. Waardering:
  100%
  JollyJess Royal XXL
  • Afmeting: L327 x B390 cm
  • Dubbele schommel met glijbaan en dak
  € 599,95 € 379,95
 4. Waardering:
  80%
  JollyJane Style XXL
  • Afmeting: L240 x B31 cm
  • Houten schommel incl. 2 ankersets
  € 319,95 € 239,95
 5. Waardering:
  80%
  JollyJack Star XXL
  • Afmeting: L313 x B390 cm
  • Vierkante schommel met platform en glijbaan
  € 399,95 € 299,95

Kinderschommels van FATMOOSE

Wie met de trends mee wilt gaan heeft absoluut één van de hippe FATMOOSE-kinderschommels nodig. Of je nu naar een hoogwaardig schommelframe zoekt of een geweldige schommel-klimcombinatie met vele extra’s: FATMOOSE heeft het! Met of zonder glijbaan, klimnet, ladder of platform op deze schommels kun je je echt uitleven en plezier maken.
Ga voor de kinderschommel JollyJim Air XXL, de kinderschommel Jolly Jade Wave XXL of de kinderschommel JollyJack Star XXL en kies uit de vele schommel- en klimvarianten. Pas de kleuropties aan, kies jouw lievelingskleur en begin direct met het oefenen van vette trucs op je eigen schommel. Met je coole trucs en vaardigheden kun je echt indruk maken op al je vrienden.

FATMOOSE-kinderschommels overtuigen door hun doordacht design en kwaliteit en zijn daarnaast snel opgebouwd omdat wij een eenvoudige en gedetailleerde handleiding meeleveren. Dus, ga voor het vette schommel- en klimplezier met een FATMOOSE-schommel tussen de wolken!

Vet plezier met kinderschommel JollyJim Air XXL

Met onze kinderschommel JollyJim Air XXL is mega veel plezier verzekerd. Beklim de klimwand, verover het platform, glij naar beneden via de super coole wave glijbaan en start weer opnieuw. Ben je uitgeput en heb je even een pauze nodig? Ga dan lekker zitten op de FATMOOSE-schommel, gooi je benen de lucht in en geniet van het heerlijke verkoelende briesje. Dat is FATMOOSE!

Kinderschommel JollyJack Star XXL, vet schommelplezier met extra-kick!

Heb jij een extra kick nodig omdat een normale schommel niet genoeg is? Dan kun je je zeker uitleven op onze kinderschommel JollyJack Star XXL, bij deze schommel garanderen wij mega veel plezier. Met deze kinderschommel kun je niet alleen geweldig hoog schommelen maar ook ontzettend hoog klimmen in het klimnet, zo kun je aan iedereen laten zien wat een kanjer je bent. Boven aangekomen kun je via de ladder aan de andere kant je afdaling beginnen om daarna gelijk opnieuw te beginnen. Hier kun je samen met vrienden hele vette avonturen beleven en samen heel hoog de lucht in schommelen. FATMOOSE plezier gegarandeerd!