Geïnspireerd
door de natuur

FATMOOSE kinderschommels van hout

Met een FATMOOSE schommel van hout doe je je kind een groot plezier. Of het nu samen met broers en zussen of vrienden is, een kinderschommel in de tuin is een geweldige manier om stoom af te blazen in de frisse buitenlucht. Bij de ontwikkeling en productie in eigen bedrijf van onze schommels en speeltoestellen hechten wij behoorlijk veel belang aan hoogwaardige en duurzame kwaliteit, zodat de veiligheid voor je kinderen net zo lang duurt als het speelplezier. Het hele proces wordt vakkundig bewaakt en voor de verzending van je schommel voor in de tuin wordt uiteraard een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Het hout van de schommel, van dennen of sparren, is afkomstig van natuurlijke en duurzame teelt en staat garant voor een lange levensduur in de buitenruimte. De daarvan gemaakte palen geven de kinderschommels voor de tuin een stevig fundament, wat een basisvoorwaarde is voor grenzeloos en veilig speelplezier. De massieve schommelbalk draagt met gemak twee kinderen, zodat ze naar hartenlust hun tijd op de houten schommel kunnen doorbrengen. Met de bijgevoegde montagehandleiding pak je het project "maak je eigen schommel" eenvoudig op. Een FATMOOSE kinderschommel van hout staan voor jarenlang speelplezier en om dit te garanderen is het materiaal houdbaar gemaakt. Het hout dat we gebruiken voor onze schommels voor kinderen is onder hoge druk geïmpregneerd. Dit heeft veel voordelen. Je schommel is dus niet alleen in een handomdraai opgebouwd, maar ook een extra verflaag is niet nodig. De nieuwe schommel in de tuin is hierdoor ook goed beschermd tegen weer en wind.

Schommels passen in elke tuin

Een gewone schommel of een schommel met glijbaan past zeker in elke tuin. Hij past niet alleen optisch perfect in je tuin, de verschillende modellen zijn ook geschikt voor verschillende tuinafmetingen. Een dubbele schommel met glijbaan of klimaanbouw biedt kinderen volop mogelijkheden om sportieve uitdagingen aan te gaan en samen met vriendjes actief te zijn. Heb je veel ruimte en wil je de kinderen nog meer ruimte geven om te spelen, rennen en rotzooien, dan kun je natuurlijk uitbreiden met een schommel met zandbak. De mogelijkheden zijn net zo veelzijdig als je kinderen!

Met een houten schommel in de tuin vinden kinderen van alle leeftijden volop inspiratie om hun drang om te bewegen te volgen. Zo kunnen ze bij een schommel met glijbaan eerst het platform beklimmen en daarna naar beneden glijden. Of er wordt heel eenvoudig een wilde schommelwedstrijd georganiseerd op de twee schommelzitjes van een dubbele schommel van hout. Zodat niet alleen maar de oudere kids aan hun trekken komen, maar op de schommel ook een baby evenveel en even veilig schommelen kan, heb je enkel de juiste accessoires nodig. Met een babyschommelzitje voor peuters en baby’s is de schommel perfect uitgerust, zodat zij hun omgeving kunnen ontdekken. Als ze dan wat ouder zijn, kunnen ze met broers en zussen of vrienden ravotten op een dubbele schommel met glijbaan. In onze webshop is er voor elk gezin en elke tuinmaat iets te vinden!

Schommel zelf maken - dat kan iedereen

Als je zelf een FATMOOSE schommel wilt maken, kan dat heel eenvoudig. Want onze schommels van hout imponeren door hun doordachte ontwerp en hun kwaliteit en zijn bovendien heel snel op te bouwen, omdat we een eenvoudige en gedetailleerde montagehandleidingen meteen meeleveren. Om je kinderen onbezorgd te laten spelen op de houten schommel en de hoogste veiligheid voor hen te garanderen, moet de schommel aan de bodem verankerd worden. Voor een bijzonder zachte en valdempende ondergrond kun je bovendien rubberen tegels gebruiken. De schommelzitjes van een dubbele schommel van hout kunnen dan eenvoudig worden aangepast aan de leeftijd en voorkeuren van je gezin. Vooral actieve kinderen zullen veel plezier beleven aan een trapeze. En zodat een baby zachtjes door de lucht kan zwaaien op de schommel, zijn er ook verschillende veilige babyschommelmodellen in de FATMOOSE shop. Als je van veelzijdigheid houdt, kun je een kinderschommel met glijbaan of klimaanbouw maken. Een schommel van hout is de perfecte aanvulling op je tuin waar je kinderen jarenlang plezier aan beleven!

#fatmoosemoment

Deze tuin-highlights van onze tevreden klanten uit heel Europa mag je niet missen! Heb jij ook zo’n coole eyecatcher in de tuin? Deel die dan met iedereen met de hashtag #fatmoosemoment of via de upload-knop hier onder