Geïnspireerd
door de natuur

Accessoires van FATMOOSE

Super vette accessoires voor jouw gepersonaliseerde speeltoren vind je hier bij de accessoires van FATMOOSE. Hier ben jij de baas en kun je uit vele felle kleuren, coole vormen en diverse features kiezen. De beste kwaliteit vind je bij ons overal: of het nu gaat om het geïmpregneerde hout, gegalvaniseerde metalen of onze stuurwielen en verrekijkers van kunststof – bij FATMOOSE trotseren wij weer en wind en garanderen jou vet speelplezier gedurende het hele jaar.

Niet alleen kwaliteit, maar ook stijl vind je hier. Briljante kleurencombinaties, hoogwaardig hout en gekke features zorgen ervoor dat je eigen gepersonaliseerde speeltoren in je tuin staat. Voor elk budget en elk tuinformaat is hier iets te vinden, daardoor kan iedereen vette feestjes bouwen met FATMOOSE.

Accessoires en bescherming

Zo vind je bij FATMOOSE bijvoorbeeld accessoires met geïntegreerde bescherming voor je speeltoestel, zoals onze SandSeat zandbak met klapdeksel in verschillende afmetingen, die evenals het SmartFoil anti-worteldoek ervoor zorgt dat je speelzand altijd schoon blijft. En onze SoftSafe L veiligheidstegels kun je bijvoorbeeld onder je schommel of klimtoestel leggen. Ook vind je hier een veelvoud aan grond- en hoekankers.

Geniale klimpaden kun je beklimmen als je kiest voor onze GrabOn 5 klimstenen. Deze zijn er in coole kleuren en kun je naar de grootte van je hand uitkiezen. En wie van balsporten houdt zit met onze HangRing basketbalring zeker goed. Om tijdens het spelen toch alles in de gaten te houden biedt FATMOOSE de coole DuoSpy XL-verrekijker, de SecretSpy-periscoop en ook de SpecialSpy-telescoop aan. Samen met onze coole stuurtjes, die verkrijgbaar zijn in coole kleuren, kun je overal doorheen manoeuvreren.

Natuurlijk is alles heel gemakkelijk aan je FATMOOSE toestel te bevestigen. En voor degene die ook nog vette schommels, geniale glijbanen en dergelijke erbij wil hebben is bij FATMOOSE precies aan het juiste adres.

Alles is hier gemaakt volgens het motto: Back to basics. Zodoende krijg je een eigenzinnig en cool design dat snel en gemakkelijk op te bouwen is.

#fatmoosemoment

Deze tuin-highlights van onze tevreden klanten uit heel Europa mag je niet missen! Heb jij ook zo’n coole eyecatcher in de tuin? Deel die dan met iedereen met de hashtag #fatmoosemoment of via de upload-knop hier onder