Geïnspireerd
door de natuur

FATMOOSE zandbak voor kinderen

Een FATMOOSE zandbak voor kinderen is het perfecte speeltoestel voor buiten in de tuin. Het maakt niet uit of het nu een zandbak met speelhuisje, een zandbak met bankje of zelfs een speeltoestel met zandbak is. Een zandbak past gewoon in elke tuin. Het biedt eindeloos speelplezier en volop ruimte om je creativiteit te tonen. In de zandbak voor kinderen kunnen de kleintjes met hun eigen handen een wereld van zandkastelen en taarten creëren, graven of gewoon kliederen met water. Ook jij kunt de zandbak op een vrije namiddag vast en zeker even bouwen, met zand vullen en de pret laten beginnen.

Zandbak met deksell

Overtuig jezelf van de voordelen van een zandbak met deksel. Een zandbak van FATMOOSE onderscheidt zich vooral door zijn natuurlijke uitstraling en degelijke kwaliteit. Daarbij is een zandbak van hout met deksel, in tegenstelling tot een model van kunststof, zeer duurzaam en weerbestendig. Om het fijne zand te beschermen tegen weersinvloeden en ongedierte is een zandbak met deksel ideaal. De zandbakafdekking houdt bladeren en ander vuil buiten, waardoor een zandbak met deksel zeer onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast sluit het deksel niet volledig, waardoor er geen schimmelvorming door vocht ontstaat en daarmee een lange levensduur gegarandeerd is.

Als je een zandbak kopen wilt, vind je in onze webshop zeker het juiste model dat bij de wensen van je gezin past. Kies tussen modellen met een afneembaar of geïntegreerd deksel. Dit kan eenvoudig worden neergeklapt, zodat er een praktische bank ontstaat. Om de speelruimte extra te beschermen tegen wortels en wormen, kun je bij het bouwen van een zandbak een anti-worteldoek eronder leggen.

Zandbak zelf maken

Of je nu kiest voor een losse zandbak of een speelhuisje met zandbak, de FATMOOSE modellen passen op een natuurlijke wijze perfect in je tuin. Ook een schommel kan perfect gecombineerd worden met een zandbak. Voordat je gaat plaatsen, moet je wel plannen waar de zandbak handig kan worden neergezet, daarna staat niets meer het uitbundig ravotten in de weg. Ook kun je eenvoudig zelf een afdekking voor de zandbak maken, bijvoorbeeld als je al een speelhuisje met zandbak hebt of het zand wilt beschermen tegen vuil. Bekijk onze FAQ 's als je nog meer vragen hebt over onze producten.

#fatmoosemoment

Deze tuin-highlights van onze tevreden klanten uit heel Europa mag je niet missen! Heb jij ook zo’n coole eyecatcher in de tuin? Deel die dan met iedereen met de hashtag #fatmoosemoment of via de upload-knop hier onder