FunnyFortress Free XXL

(2)
Productinformatie
 • Afmeting: L635 x B525 cm
 • Platformhoogte: 150 cm
incl. 21% BTW
check-green Gratis verzending*
| Levertijd: ca. 25/06/24 - 01/07/24
Daarnaast heb je nodig
 • 1 Ankerset à 20 stuks
 • Rubberen tegels 26 stuks

Let op: Wij bieden 10 jaar garantie¹ op alle houten elementen bij het gelijktijdig aanschaffen van onze ankers.

 • SoftSafe XL Rubberen tegel incl. montagepinnen 620668_k
  SoftSafe XL Rubberen tegel incl. montagepinnen
  As low as 23,-
 • SolidRoot Hoekanker 20 per set 621226
  SolidRoot Hoekanker 20 per set
  303,-
 • SmartProtect Anti-worteldoek 109580_k
  SALE
  SmartProtect Anti-worteldoek
  As low as 22,-
 • SimpleRoot Grondanker 20 per set 621104
  SimpleRoot Grondanker 20 per set
  218,-
FunnyFortress Free XXL

Speeltoren FunnyFortress Free XXL met SuperSwing

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heerst over het coolste slot in het hele land? Met de vesting FunnyFortress Free XXL in je tuin ben jij dat zeker! Cooler dan ooit tevoren beklim je je kasteel via een van de twee stoere klimwanden en eenmaal boven poseer je trots voor je volk. Via de twee doldwaze wiebelbruggen en de balanceerbrug baan je je een weg vanaf het spreekplatform naar de bizarre spiegelzaal. Aansluitend breng je een bezoek aan de waterspuwende vuurdraken in de toren van het slot. Alles lijkt betoverd!

Door de zigzag geplaatste platformen heb je idealiter altijd je volledige vesting in het zicht en door de telescoop krijg je indringers al vroegtijdig in het vizier. Maar zelfs de kalmste kasteelheer heeft soms behoefte aan een beetje actie: glij simpelweg via de golvende glijbaan omlaag, grijp je beste vriend bij de lurven en schommel zo hard je kunt! Voor een rustiger moment is de picknicktafel onder je toren de perfecte oase voor ontspanning.

Het zeildoek wordt in één stuk geleverd, zodat je je speeltoren naar wens kunt aanpassen. Vind je onze foto’s geweldig? Patroon voor dit ontwerp vind je in de montage-instructies.

Opmerking:
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
Uitsluitend voor thuisgebruik, gebruik uitsluitend onder direct toezicht van een volwassene
De aangegeven afmetingen en kleuren kunnen iets afwijken

Standaard meegeleverd:

  Productdetails:

   Over onze FunnyFortress Free XXL

   We hebben onze FunnyFortress Free XXL ontwikkeld om je kind spelenderwijs te stimuleren. Ontdek meer over de verschillende speelfuncties en hoe ze op een unieke manier bijdragen aan de ontwikkeling van je kind.

   • Stel je voor

    Van stokken zwaarden maken, kastanjes verzamelen als schatten - net zoals kinderen hun spel verrijken met attributen uit de natuur, moedigen onze veelzijdige accessoires creativiteit en verbeelding aan.

   • Ontdekken

    Kinderen experimenteren graag met de elementen van de natuur, spelen met water en modder of verzamelen stenen en bladeren. De zandbak nodigt kinderen niet alleen uit om onbezorgd te bouwen en te graven, maar bevordert ook zowel de grove als de fijne motoriek. De zandbak stimuleert ook de creativiteit van kinderen terwijl ze in hun verbeelding opgaan.

   • Klimmen

    Net zo spannend als klimmen op omgevallen boomstammen, rotsen of bomen in de vrije natuur, biedt ons klimtoestel net zulke uitdagende klimelementen. Deze bevorderen spelenderwijs de ontwikkeling van belangrijke motorische vaardigheden, kracht, lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen.

   • Schommelen

    Omdat kinderen van nature uitdagingen zoeken waarbij ze hun behendigheid op de proef kunnen stellen, of ze nu schommelen of aan lage takken hangen, biedt een klimrek met schommel ze een leuke en fysiek aantrekkelijke activiteit die hun coördinatie en evenwichtsgevoel bevordert.

   • Glijden

    Of het nu de sensatie is van het glijden van een modderige helling in een waterdichte broek of de opwinding van het naar beneden komen van het speeltoestel, glijden biedt kinderen een leuke en spannende manier om hun evenwicht te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten.

   • Evenwicht

    Kinderen zoeken instinctief naar manieren om hun evenwicht uit te dagen in de natuur, of het nu op een boomstam of een muurtje is. Onze klimtoestellen bevatten elementen die motorische vaardigheden, lichaamsbewustzijn en concentratie bevorderen.

   Reviews

   Bij fatmoose controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.

   • Na lang beraad...
    star star star star star
    We hebben geregeld de speeltoestellen van FATMOOSE bij onze vrienden en kennissen mogen bewonderen en hebben uiteindelijk besloten om ook voor onze kinderen een speeltoestel van FATMOOSE bij ons in de tuin te plaatsen.

    De keuze bij FATMOOSE is echt enorm! En alles ziet er ook kwalitatief hoogwaardig uit! De toestellen worden goed beschreven en je wordt onmiddelijk op de hoogte gebracht van eventuele aanvullingen die je misschien nodig zou kunnen hebben.

    Het bestelproces en de betaling verliep soepel! Ook de informatie over de vervolgstappen beviel ons goed. De levering vond plaats binnen de gestelde levertermijn. De toren staat inmiddels in onze tuin en we kunnen alleen maar zeggen dat we er zielsgelukkig mee zijn! De kinderen spelen en ravotten er iedere dag uren mee!
    Mylan en Felien
   • Snelle levering en goede kwaliteit!
    star star star star star
    Het speeltoestel werd snel geleverd en is precies zoals we verwacht hadden. Het toestel was eenvoudig in elkaar te zetten...de handleiding mag alleen iets duidelijker, soms was deze een beetje verwarrend. De accessoires zijn echt geweldig en zorgen voor veel afwisseling bij het spelen....wij kunnen het speeltoestel alleen maar aan iedereen aanraden!!!
    Stef en Johanna
   Je schrijft een review over: FunnyFortress Free XXL
   Bij fatmoose controleren we, of de gepubliceerde beoordelingen afkomstig zijn van consumenten die de door ons aangeboden artikelen daadwerkelijk hebben gekocht en/of gebruikt. De controle vindt plaats aan de hand van het bestelnummer.
   Bezig met laden...

   check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

   fatmoose's ankers

   Ankernaam SolidRoot SimpleRoot
   Geschikte palen ≤ 9x9 cm ≤ 9x9 cm
   Geschikt voor alle bodemcondities
   check-green
   check-green
   Stabiliteit
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   star-solid-yellow star-solid-yellow star-solid-yellow
   Montage aan de binnenzijde mogelijk**
   check-green
   check-green
   Eenvoudige en snelle montage
   check-green
   check-green

   We adviseren om al onze ankers in beton te plaatsen

   * Stabiliseert de palen

   ** Anker van buitenkant niet zichtbaar

   Natural
   Resources

   De beste tips voor onze houtproducten

   Hout uit Europa
   Het grootste gedeelte van ons hout komt uit de lokale bossen in het zuidoosten van Duitsland. Voor onze speeltoestellen gebruiken we geïmpregneerd sparren- of dennenhout. Ons hout staat daarmee voor een uitermate lange levensduur bij gebruik buitenshuis.

   Natuurlijke en duurzame kweek
   Wij hechten veel belang aan de kwaliteit en de verantwoordelijke verwerking van ons hout. Ons hout is langzaam gegroeid en daardoor harder en duurzamer. De impregnering geeft het hout een langer levensduur en is biologisch onschadelijk voor mensen, dieren en gewassen.

   Mogelijke uitbreiding

   #fatmoosemoment

   Deze tuin-highlights van onze tevreden klanten uit heel Europa mag je niet missen! Heb jij ook zo’n coole eyecatcher in de tuin? Deel die dan met iedereen met de hashtag #fatmoosemoment of via de upload-knop hier onder